Narodna stranka u Palanci izdala Saopštenje

Opštinski odbor Narodne stranke u Smederevskoj Palanci je danas izdao saopštenje za javnost povodom navođenja zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, poredeći najavljene opozicione proteste da se okupljaju na datum kada je Nemačka okupirala Beograd. Ovi navodi izazvali su i negodovanje istoričara pa su reagovale i opozicione stranke.

Tom prilikom, u celosti prenosimo Saopštenje za javnost opštinskog Odbora Narodne Stranke u Smederevskoj Palanci.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Данас, челнике напредњачке пропаганде не занимају разлози протеста, као ни захтеви који су власти упућени. Они сада су сконцентрисани на тривијалност око датума када ће се протест одржати. И то лажно спинујући и изокрећући историјске чињенице око заузимања Београда од стране Нацистичке Немачке.

Можда у томе има и нека паралела, када је реч о Гебелсовом моделу пласирања информација.

Ту највише предњаче неколицина њих из СНС- накота.

Горан Весић, одавно познат по много чему, а у неколико месеци уназад у прекрајању историје и рушењу свега онога што је традиционално и културолошки и историјски вредно за српски национални и културни идентитет.

Тако, се Горан Весић досетио , да баш по том Гебелсовом моделу, масовне протесте заказане за 13. април, упореди са окупациом Београда од стране Нацистичке Немачке, компарирајући да је 13 . април баш тај датум, иако се историчари са неслагањем односе по овој Горан Гебелс Весићевој теорији прекрајања историсјких података.

Но, уместо да се сконцентришу на оно што је од захтева упућено власти од стране грађана који сматрају да је власт одвећ зашла у структуру диктатуре, са својим фалангама овековеченим у многим Маловићима, Алексићима, братији и ко зна коме све још, једно је извесно, а то је да ће се 13. априла у Београду скупити цела Србија. Она већинска, која сматра да је овом режиму дошао крај, и да треба да оде у историју.

Тако, да Горан Весић, 13. април, ће памтити када је СНС отишао са власти. 
Та чињеница јесте тешко прихватљива за све пијавице државне касе.

Информативна служба 
Општинског Одбора 
Народне Странке 
Смедеревска Паланка

04. 04. 2019. године

#Готовје

#1од5милиона

#9данаМиИлиОн

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s